WWW.TASTV.GR

ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ «ΛΑΣΠΗ ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ» ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΛΕΖΙΚΗ ΜΚΟ INTEGRITY INITIATIVE ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ

Θα πεταχτεί «λάσπη αναβολικών» στα ρωσικά εμβόλια από την εγγλέζικη ΜΚΟ Integrity Initiative και την ΜΚΟ του Σόρος, καταγγέλλει το ΑΚΚΕΛ

 

            Μια παράνομη και άκρως ανήθικη ενέργεια έχει πληροφορηθεί το ΑΚΚΕΛ,  από ομογενείς του εξωτερικού, ότι ετοιμάζει το εγγλέζικο και το αμερικανικό παρακράτος κατά των ρωσικών εμβολίων (Sputnik κλπ) για να μπλοκάρει την χρησιμοποίησή τους στην Ε.Ε και στις ΗΠΑ, αποσπώντας την προσοχή από την ιατρική αποτελεσματικότητα των ρωσικών εμβολίων και προτάσσοντας κατασκευασμένες κατηγορίες πολιτικής και ... αθλητικής φύσεως. Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα ρωσικά εμβόλια σε επιστημονικό επίπεδο και να αμφισβητήσουν την αποτελεσματικότητά τους και σχεδιάζουν ύπουλες επιθέσεις.

Το ΑΚΚΕΛ δημοσιοποιεί αυτή την αλητεία για να την κάψει πριν ακόμη εκδηλωθεί, αφού γνωρίζουμε καλά ότι οι δύο ΜΚΟ Integrity Initiative και η Open Society (OSIFE) λειτούργησαν από το 2015 ως Ταλιμπάν αντιρωσισμού που υπονόμευσαν με πλήθος παρανομίες τις ελληνορωσικές σχέσεις.

            Ειδικότερα, υπήρξε ήδη σχεδιασμός από τα τέλη του 2020 να «μολυνθεί» το όνομα των ρωσικών φορέων που ανέπτυξαν τα ρωσικά εμβόλια ή προμήθευαν με υλικά αυτούς τους φορείς, ρίχνοντας λάσπη ότι όλοι εμπλέκονται και σε παραγωγή ουσιών αναβολικών-ντόπινγκ. Με αυτό τον τρόπο αποσκοπούν να ενεργοποιήσουν και επεκτείνουν το ήδη υπάρχον καθεστώς κυρώσεων για να περιλάβουν ουσιαστικά κάθε ρωσικό φορέα σχετιζόμενο με τα εμβόλια, να τους θέσουν «υπό έρευνα» και «μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση» να παγώσουν κάθε σχέση μαζί τους. Μέχρι τότε θεωρούν ότι θα εισπράξουν από τα δικά τους εμβόλια.

 

            Είναι όντως πανούργος ο τρόπος που προσπαθούν να επιβάλουν μόνο εμβόλια εταιρειών όπως Pfizer, AstraZeneca κλπ από τις οποίες είναι κοινό μυστικό ότι τόσο Έλληνες όσο κι άλλοι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι απολαμβάνουν διάφορες μορφές "ευγνωμοσύνης" οικονομικής ίσως και μη οικονομικής φύσεως. Χρησιμοποιούν το ήδη υπάρχον καθεστώς κυρώσεων κατά της Ρωσίας που αποκλείει Ρώσους αθλητές από Ολυμπιακούς Αγώνες και άλλες διοργανώσεις με κατηγορίες για χρήση αναβολικών ουσιών (οι οποίες αμφισβητούνται από τους αθλητές και την Ρωσία). Απλώς τώρα πάνε να συνδέσουν (με υποτιθέμενες "πληροφορίες") και τις εταιρείες που παρασκευάζουν εμβόλια ή προμηθεύουν υλικά-συστατικά παρασκευής, ώστε να μπλοκάρουν την χρήση ρωσικών εμβολίων στην Ε.Ε., ΗΠΑ και αλλού, ως προϊόν που παρασκευάζεται από εταιρίες «που εμπλέκονται στην παρασκευή αναβολικών ουσιών για ντόπινγκ».

 

 

Απόδειξη

            Για να μην υπάρξουν αμφιβολίες, το ΑΚΚΕΛ παραθέτει συγκεκριμένο τμήμα από εγγλέζικο έγγραφο που διέρρευσε το 2015 από μία μαζική διαρροή που αποκάλυψε και την ομάδα (cluster) στην Ελλάδα που είναι ενταγμένη στο δίκτυο της εγγλέζικης παρακρατικής ΜΚΟ (λεπτομέρειες στο τέλος του κειμένου).

Το ακόλουθο μεταφρασμένο τμήμα από έγγραφο με ημερομηνία 13 Ιανουαρίου 2015 περιλαμβάνεται στις διαρροές που έγιναν (μετά από hacking) από τα τέλη του 2018, σχετικά με την ανατρεπτική δράση του βρετανικού παρακρατικού κυκλώματος Integrity Initiative (II). Το II με πρόσχημα την «ρωσική προπαγάνδα», έστησε ανατρεπτικό και προπαγανδιστικό δίκτυο σε πολλές χώρες και στην Ελλάδα για να ευθυγραμμίσει κυβερνήσεις και κοινωνίες με την πολιτική αγγλοαμερικανικών συμφερόντων κατά της Ρωσίας. Το συγκεκριμένο κείμενο το έγραψε ο Victor Madeira, μέλος του Integrity Initiative, senior fellow του Institute of Statecraft, το οποίο δημιούργησε την "πρωτοβουλία" Integrity Initiative. Την περίοδο που συνέταξε το συγκεκριμένο έγγραφο πιθανότατα εργαζόταν στο Πανεπιστήμιο του Buckingham με ειδίκευση στην Βρετανική κατασκοπεία κατά την περίοδο του μεσοπολέμου. Παραθέτει συνοπτικά τους δυνητικούς τομείς επιβολής κυρώσεων στη Ρωσία και σε άτομα και φορείς σχετιζόμενα με Ρωσία. Οι διαρροές DCLeaks έχουν επίσης αποκαλύψει παρόμοιου περιεχομένου έγγραφα από τις ΜΚΟ του Σόρος. 

 

 

 

Αθλητισμός π.χ.

• Αποκάλυψη της ρωσικής διαφθοράς στις διαδικασίες υποψηφιότητας για διεθνείς αθλητικές εκδηλώσεις

Υποστήριξη ότι η Ρωσία είναι ανάξια να φιλοξενήσει τέτοια γεγονότα

• Δημοσιοποίηση των εργατικών παραβιάσεων κατά την κατασκευή χώρων για τέτοια γεγονότα

Δημοσιοποίηση ρωσικών προγραμμάτων που ενθαρρύνουν αθλητές να εμπλακούν σε ντοπάρισμα

 

Ρατσιστικής νοοτροπίας επίθεση κατά της Ρωσίας στον τομέα του αθλητισμού με προαποφασισμένα «επιχειρήματα» της διαφθοράς σε υποψηφιότητες, ντοπάρισμα, φιλοξενίας αθλητικών γεγονότων μέχρι και … εργατικών παραβάσεων στην κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων. Παρόμοια έκαναν οι μνημονιακοί κατά της Ελλάδας.

 

 

            Ήδη έχει εφαρμοστεί αναλογικά το τμήμα που για τον αθλητισμό έλεγε «Υποστήριξη ότι η Ρωσία είναι ανάξια να φιλοξενήσει τέτοια γεγονότα» με τροποποίηση για την φαρμακευτική βιομηχανία ότι όποιοι στην Ε.Ε. κάνουν ρωσικό εμβόλιο, είναι σαν να παίζουν  ρώσικη ρουλέτα! Σειρά έχει το τμήμα που για τον αθλητισμό έλεγε «Δημοσιοποίηση ρωσικών προγραμμάτων που ενθαρρύνουν αθλητές να εμπλακούν σε ντοπάρισμα». Η τροποποίηση για τα εμβόλια (σύμφωνα με τις πληροφορίες από ομογενείς του εξωτερικού) θα είναι η δημοσιοποίηση ότι το ρωσικό πρόγραμμα παρασκευής εμβολίων εμπλέκεται με ρωσικές εταιρείες και φορείς αναβολικών/ντόπινγκ. Φυσικά, χωρίς στοιχεία, μόνο με επιβολή από Media κλπ.

 

Συνοπτικά για την ομάδα cluster του  Integrity Initiative στην Ελλάδα

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία από το hacking, επικεφαλής της ομάδας είναι η Δέσποινα (Ινώ) Αφεντούλη, η οποία υπηρετεί στο γραφείο δημοσίων σχέσεων του ΝΑΤΟ. Οι ερευνητές του ΕΛΙΑΜΕΠ, Θάνος Ντόκος, Ιωάννης Αρμακόλας και Γιώργος Τζογόπουλος αναφέρονται επίσης, όπως και η ιστοσελίδα insidestory.gr, με τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Ξενάκη, την Κατερίνα Οικονομάκου, τον Γιάννη Γορανίτη και Τάσο Τέλλογλου (στον ΣΚΑΙ που ήταν τότε) τώρα στον ΑΝΤ1. Αναφέρεται μάλιστα ότι «έχει άμεση επαφή και ευθυγράμμιση» με την γερμανική πρεσβεία. Ο δημοσιογράφος της Καθημερινής Ηλίας Μαγκλίνης, το πρώην στέλεχος της «Ελευθεροτυπίας» Σίσσυ Αλωνιστιώτου και η μεταφράστρια Κατερίνα Χρυσανθακοπούλου αναφέρονται επίσης για την Ελλάδα. Ο πανεπιστημιακός Παναγιώτης Πασχαλίδης και ο «δημοσκόπος» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκος Μαραντζίδης, φέρονται επίσης να ανήκουν στο κύκλωμα. Ο Αλέξανδρος Μασσαβέτας, συνεργάτης του insidestory.gr, σε βιβλίο του έχει περιλάβει πλήθος «στοιχείων» του II. Η  Σίσσυ Αλωνιστιώτου ήταν εισηγήτρια στο εργαστήριο για την ειδησεογραφική παιδεία και την πληροφορία στα ΜΜΕ στις 7-8 Δεκεμβρίου 2019 στη Δημοτική βιβλιοθήκη της Ξάνθης με την υποστήριξη της πρεσβείας των ΗΠΑ, γεγονός που υποδηλώνει ότι υπάρχει συνεργασία του βρετανικού «κυκλώματος» Integrity Initiative με το «κύκλωμα» του OSIFE του George Soros. Ο Τάσος Τέλλογλου παραδέχθηκε την σύνδεσή του με το Integrity Initiative σε συνεντεύξεις και δηλώσεις του, χωρίς όμως να βλέπει κάτι μεμπτό σε αυτό.

 

Στο δελτίο τύπου (https://akkelparty.blogspot.com/2020/10/scientology.html) που εξέδωσε το ΑΚΚΕΛ το 2020, αποκαλύπτεται μεταξύ άλλων και εμπλοκή αυτής της εγγλέζικης παρακρατικής ΜΚΟ στο γραφείο τύπου της Προέδρου της Δημοκρατίας, μαζί με δημοσιογράφο που εξυπηρέτησε την Scientology όπως η κα Πελώνη.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments