....

ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ: ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

 


Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη βρέθηκε σήμερα κοντά στους ανθρώπους που, ακόμη και στις δύσκολες μέρες της πανδημίας, συνεχίζουν να προσφέρουν υπηρεσίες στους συνανθρώπους  μας που έχουν ανάγκη.
Πιο συγκεκριμένα βρέθηκε  κοντά στις εθελόντριες   των Γευμάτων Αγάπης που προσφέρονται από την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας  στην Έδεσσα σε 60 συμπολίτες μας, για την έμπρακτη ενίσχυση του έργου τους και την εμψύχωση της προσφοράς τους.
Στη συνέχεια η κ. Τζάκρη συναντήθηκε με  τον πατέρα Γεώργιο Σιδέρη και τον  πατέρα Ιωάννη Σπυρίδη Προϊστάμενο του  Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών  και Αρχιερατικό Επίτροπο, επικεφαλής των Γευμάτων Αγάπης "ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ ΑΡΤΟΣ" που προσφέρονται καθημερινά σε 100 περίπου συμπολίτες μας, προσφέροντας τρόφιμα για την ενίσχυση του πολύτιμου έργου τους.
Η βουλευτής, βρέθηκε επίσης στο Γηροκομείο Έδεσσας και το Ορφανοτροφείο "Παναγία Οδηγήτρια"  που λειτουργεί υπό την σκέπη της Μητρόπολης Γιαννιτσών, προκειμένου να προσφέρει τρόφιμα, χωρίς όμως να συναντηθεί με  τους τροφίμους των Ιδρυμάτων, τηρώντας τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

 

 

2020-12-23-204154 2020-12-23-204144 2020-12-23-204132

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Baggelis Thomas, κείμενο που λέει "γεiα, ειρήνη, αγάπη, ευτυγία! Εύχομαι να γίνουν οι ευγές σας πραγματικότητα και το 2021 να φέρει μόνο καλές ειδήσεις pa όλους!!! Βαγγέλης Δ. Θωμάς Δημοτικός Σύμβουλος Έδεσσας Κοινωνία σε κίνηση"

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments