....

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΠΑΛ [ΒΙΝΤΕΟ]

 

Καταγγελίες για ξυλοδαρμό, εκατέρωθεν μηνύσεις και ένα σχολείο που σήμερα θα παραμείνει κλειστό. Είναι το σκηνικό της έντασης που έχει προκληθεί στο 2ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω μετά τον καβγά που είχαν ο διευθυντής του σχολείου και ένας 16χρονος μαθητής χθες το μεσημέρι.

Αργά χθες τη νύχτα, ο 16χρονος υπέβαλε μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού καθώς καταγγέλλει πως τον χτύπησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι.

Μήνυση υπέβαλε και ο διευθυντής του σχολείου ο οποίος υποστηρίζει πως δεν υπήρξε χειροδικία και ο ανήλικος τραυματίστηκε επειδή έσπασε με το χέρι του ένα τζάμι.

Στη φωτογραφία που παρουσιάζει το protothema.gr, διακρίνεται το τζάμι του σχολικού συγκροτήματος από το οποίο τραυματίστηκε ο 16χρονος και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σε βίντεο του protothema.gr, φαίνεται το ασθενοφόρο την ώρα που φτάνει στο σχολικό συγκρότημα προκειμένου να παραλάβει τον τραυματία μαθητή.


2ο ΕΠΑ.Λ Αιγάλεω

Λίγη ώρα πριν από τον καβγά, οι μαθητές είχαν συγκεντρωθεί στο προαύλιο και έβαζαν κάδους στους διαδρόμους. Αυτή η άτυπη κατάληψη, σύμφωνα με τους καθηγητές του σχολείου, ήταν η αφορμή για όσα ακολούθησαν.

Σήμερα, το σχολείο θα παραμείνει κλειστό καθώς οι καθηγητές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάση εργασίας ώστε να εκτονωθεί η ένταση μετά το δυσάρεστο περιστατικό.

Δείτε βίντεο: Άγρια συμπλοκή σε ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω: Δείτε βίντεο από τη στιγμή της έντασης


Άγρια συμπλοκή σε ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω: Δείτε βίντεο από τη στιγμή της έντασης

Ειδήσεις σήμερα:

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments