....

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ: ΠΟΣΟΥΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ; (VIDEO + PHOTO)

Πόσοι θα καθίσουν στο σκαμνί για τις ατασθαλίες που έγιναν στην επιχείρηση καταρρακτών στην Έδεσσα;

Αυτό θα το αποφασίσει ο εισαγγελέαςμετά την μηνυτήρια αναφορά των εργαζομένων για όλα τα ευτράπελα που έχουν γίνει σε αυτή την επιχείρηση.

Εχθές Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 παραχώρησαν συνέντευξη τύπου οι εργαζόμενοι στην Τουριστική Α.Ε. (κατάστημα καταρρακτών).

Μετά από μία ενημέρωση που έγινε από την τριμελή επιτροπή από τους εργαζόμενους Καρτσαμάρη Αντώνη, Τζανέση Γιώργο και Θωμά Χρήστο απάντησαν σε ερωτήσεις μας.

Παρευρέθηκε επίσης και πρώην πρόεδρος της επιχείρησης και υποψήφιος Νάκης Πασχαλίδης ο οποίος απάντησε σε ερώτησή μας για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της έκτασης που βρίσκεται η επιχείρηση καταρρακτών.

Μετά από όλα αυτά που έχουμε δει στο δημοτικό συμβούλιο, στην χθεσινή ενημέρωση των εργαζόμενων ,διαπιστώνουμε ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση του δήμου ήταν μία αγελάδα που την άρμεγαν , αλλά τώρα πλέον δεν έχει μείνει γάλα .Με τον τρόπο που γινόταν η διοίκηση την έφτασαν σε αυτό το σημείο για να την δώσουν σε ιδιώτη . Με την απόφασή σου δήμαρχε δεν φαντάστηκες τι έκανες, άνοιξες τους ασκούς του Αιόλου και σου το είπα αυτό.

Η έκταση όπου βρίσκεται το κτήριο δεν ανήκει στο δήμο και το 50% των κτηριακών εγκαταστάσεων δεν έχουν άδεια πολεοδομίας . Μετά από αυτά πως θα γίνει κύριε Δήμαρχε δημοπρασία αφού τη συγκεκριμένη έκταση τη διεκδικεί το δημόσιο;

Τις επόμενες ημέρες θα σας βάλω το βίντεο του δημοτικού συμβουλίου που αφορούσε την έκταση των καταρρακτών και είχε πραγματοποιηθεί στις 19-03-1991 και από εκεί θα καταλάβετε.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους , όπως μας ενημέρωσαν εχθές, και σύμφωνα με αυτά που είπατε στο δημοτικό συμβούλιο «ότι ναι υπάρχουν μαύρα τιμολόγια αγοράς (π.χ. από αγορά κρεάτων που φτάνουν τα 500 κιλά)»

Περισσότερα βέβαια στο βίντεο διάρκειας 35 λεπτών, θα καταλάβετε πολλά.

Τελικά σε αυτήν την πόλη δεν έμεινε τίποτε, άλλα έφυγαν, άλλα έκλεισαν, άλλα ρημάχτηκαν και κατάντησε η πόλη χωριό. Ευτυχώς που είναι η πρωτεύουσα του νομού και εξ ανάγκης έχει κάποιες υπηρεσίες του δημοσίου.

 

Παρακολουθείστε το 35’ βίντεο που ακολουθεί:

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments