....

ΤΟΥΡΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ούρκος οδηγός φορτηγού απαθανάτισε με την κάμερά του «τις στιγμές που οι Αμερικανοί στέλνουν  νταλίκες με όπλα στην Ελλάδα, γράφει τούρκικο δημοσίευμα.

 

«Είναι αξιοσημείωτο», γράφει το τούρκικο Sondakika.com ότι ο Τούρκος οδηγός την ώρα που κατέγραφε τη μεταφορά των όπλων στην Ελλάδα θα πει χαρακτηριστικά:

«Εδώ και μισή ώρα προσπερνάμε αυτά τα φορτηγά. Μάλλον θα επιτεθούν. Κοιτάξτε, αυτά είναι ελληνικά φορτηγά».

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, οι Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποίησαν πρόσφατα στρατιωτικές αποστολές στην Ελλάδα.

Σχεδόν την μετέτρεψαν σε δική του στρατιωτική βάση. Με τη συμφωνία αμυντικής συνεργασίας που υπεγράφη με τις ΗΠΑ τον περασμένο Οκτώβριο, οι ΗΠΑ-Ελλάδα διαθέτουν 3 νέες στρατιωτικές βάσεις. Η συμφωνία πέρασε από το ελληνικό κοινοβούλιο τον Μάιο.

 

Η αποστολή όπλων στην Αλεξανδρούπολη προβληματίζει την Τουρκία

 

 

 


Επισημαίνεται ότι από τα τέλη του περασμένου έτους, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, μετέφεραν στην Αλεξανδρούπολη, που βρίσκεται κοντά στα τουρκικά σύνορα,  μεγάλο αριθμό ελικοπτέρων, αρμάτων μάχης, τεθωρακισμένων οχημάτων και διάφορο στρατιωτικό εξοπλισμό.

 

Ενώ συνεχίζονται αυτές οι συζητήσεις, το βίντεο που κοινοποίησε ο Τούρκος οδηγός φορτηγού για το θέμα τράβηξε την ιδιαίτερη προσοχή. Ο Τούρκος οδηγός φορτηγού στο δρόμο στη Βουλγαρία είδε την αυτοκινητοπομπή που μετέφερε στρατιωτικά οχήματα των ΗΠΑ με ελληνικά φορτηγά προς την Ελλάδα.

 

«Εδώ και μισή ώρα προσπερνούμε το κομβόι»

 

Ο οδηγός που μετέφερε τις πληροφορίες στο Twitter  λέει χαρακτηριστικά:

«Υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος φορτηγών που κινείται ‘ανέντιμα’. Προσπερνάμε φορτηγά όπως αυτό εδώ και μισή ώρα. Μάλλον θα επιτεθούν. Κοίτα, αυτά είναι ελληνικά φορτηγά. Είμαστε στη Βουλγαρία. Ελληνικά φορτηγά κουβαλούν τανκς, τουφέκια», όπως σημειώνεται.

-ΒΙΝΤΕΟ

The Hellenic Information Team

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments