....

ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ: Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

«Μετά το βατερλό στο ντιμπέιτ, ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε σήμερα, μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει να περιμένει από την ΝΔ καμία βελτίωση στην καθημερινότητα του, καμιά εγγύηση για το κράτος δικαίου και την υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων. Αφού αποκάλυψε στο ντιμπέιτ ότι οι υποκλοπές είναι σκάνδαλο και δεν υπήρχε κανένας λόγος εθνικής ασφάλειας για τις παρακολουθήσεις, σήμερα επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να συνεχίσει στον δρόμο της συγκάλυψης».

Τα παραπάνω αναφέρει δήλωση-απάντηση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πόπης Τσαπανίδου στο κ. Μητσοτάκη για τις δηλώσεις στη διακαναλική συνέντευξη

«Εμφανίστηκε δήθεν αυστηρός για την προφυλάκιση Μπελέρη, αντί να απολογηθεί που απέτυχε να διασφαλίσει τα δικαιώματα της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας και έκανε φιέστες με τον Πρωθυπουργό της Αλβανίας για επικοινωνιακούς και μικροπολιτικούς λόγους. Υποσχέθηκε για άλλη μια φορά ότι θα φέρει την επενδυτική βαθμίδα το 2023, ενώ 4 χρόνια τώρα όλο την υπόσχεται και όλο αποτυγχάνει συστηματικά», προσθέτει.

«Τέλος, επιμένει να αρνείται τη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα, κοροϊδεύοντας τους πολίτες ότι δήθεν δεν είναι αποτελεσματικό μέτρο. Βέβαια δεν απαντάει πώς γίνεται να είναι αναποτελεσματικό μέτρο, αλλά ο ίδιος να έχει θεσπίσει και να έχει δώσει αλλεπάλληλες παρατάσεις σε μειώσεις του ΦΠΑ στην οικοδομή, στο τουριστικό πακέτο, στις μεταφορές, στον καφέ και τα μη αλκοολούχα, στα αγροτικά μηχανήματα, στα ιατρικά είδη, στον κινηματογράφο κλπ. Η σημερινή συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη επιβεβαίωσε γιατί στις 21 Μαΐου η πολιτική αλλαγή είναι εθνική, κοινωνική και πολιτική αναγκαιότητα. Με την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας από την επόμενη ημέρα».

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments