....

ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ

Σε έκτακτη δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, μια ημέρα μετά το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών στην ΕΡΤ, ενόψει των εκλογών.

«Από τη χθεσινή συζήτηση, προέκυψε μία σπάνια είδηση. (…) Για πρώτη φορά δημόσια, ο κύριος Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι υπάρχει σκάνδαλο υποκλοπών και ότι δεν υπήρξε κανένας εθνικός λόγος για τις παρακολουθήσεις», δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

«Αν δεν υπήρξε κανένας εθνικός λόγος για τις παρακολουθήσεις, πώς ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης επικαλέστηκε εθνικό απόρρητο, προκειμένου να συγκαλύψει την αλήθεια στην εξεταστική επιτροπή; Και γιατί η κυρία Βλάχου που χωρίς κανέναν εθνικό λόγο, παρανόμως υπέγραφε τις παράνομες αυτές παρακολουθήσεις; Γιατί παραμένει ακόμα στη θέση της και γιατί 9 μήνες μετά, η Δικαιοσύνη δεν έχει αποδώσει καμία ευθύνη, καμία κατηγορία σε κανέναν;».

«Η αναφορά του κ. Ανδρουλάκη για την ανάγκη οι υπαίτιοι αυτού του παρακράτους να λογοδοτήσουν είναι εύλογη. Μόνο που είναι εξίσου εύλογο ότι με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν πρόκειται ποτέ αυτό να γίνει πράξη. Μόνο με προοδευτική κυβέρνηση μπορεί να γίνει αυτό πράξη. Στις 22 του Μάη ας αναλάβουμε λοιπόν όλοι μας τις ευθύνες που μας αναλογούν», είπε καταλήγοντας ο κ. Τσίπρας.

 

ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή: ΕΡΤ

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments