....

VIRAL O ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝΩ… ΟΔΗΓΟΥΣΕ “ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΤΩΡΑ” ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ [BINTEO]

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το τελευταίο 24ωρο η είδηση ότι ο Γιώργος Καρασμάνης μιλούσε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, ενώ οδηγούσε στην Εθνική Οδό. 

 

Ο βουλευτής της ΝΔ επέστρεφε στην Αθήνα από την Πέλλα, που είναι η περιφέρειά του, και μίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης για περίπου δύο λεπτά στην επιτροπή. Μάλιστα, στο τέλος είπε ότι βλέπει την τροχαία και πρέπει να κλείσει.

“Είμαι στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών. Και παρακολουθώ αδιαλείπτως τη συνεδρίαση της επιτροπής μας. Και μάλιστα το κινητό μου το είχα στο ταμπλό και οδηγούσα με δύο χέρια. Αυτή τη στιγμή οδηγώ με το ένα χέρι και κρατάω το κινητό για να μπορέσω να μιλήσω. Ο κ. Αλεξιάδης είναι ευγενής άνθρωπος, είναι σοβαρός.  Με αυτό που λέει δείχνει μια προκατάληψη, μια εχθρότητα, δεν του το επιτρέπει ο χαρακτήρας του” είπε απαντώντας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος νωρίτερα είχε διαμαρτυρηθεί επειδή, όπως είπε, απουσίαζαν πολλοί βουλευτές της ΝΔ από τη συνεδρίαση.

 
 
 

“Αυτή τη στιγμή μπαίνω στη σήραγγα και βλέπω απέναντι και την τροχαία. Και ο βουλευτής πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα…” σημείωσε ο κ. Καρασμάνης, κλείνοντας την τοποθέτησή του μέσω… κινητού.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments