......

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ

 

 

Με κάγκελα και ένα λουκέτο κλείδωσε χτες υπάλληλος του Δήμου τα γήπεδα μπάσκετ της Πλαζ του ΕΟΤ στην Πάτρα, παραβλέποντας πως μέσα έπαιζαν παιδιά.

Υπάλληλος του δήμου κλείδωσε με κάγκελα και λουκέτο τα γήπεδα μπάσκετ της Πλαζ του ΕΟΤ στην Πάτρα, την ώρα που μέσα σε αυτά έπαιζαν παιδιά, επειδή προφανώς είχε περάσει το ωράριό του.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη το βράδυ όταν ο υπάλληλος του δήμου για λόγους καθαρά ακατανόητους στις 22:00 τη στιγμή που οι μπασκετες ήταν γεμάτες με παιδιά που έπαιζαν, κλείδωσε τις πόρτες.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, γονείς και παιδιά να πηδούν τα κάγκελα για να μπορέσουν να… αποδράσουν, βάζοντας σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα.

Πατρινός αναφέρει στην καταγγελία του στο Tempo24 για τα όσα τραγικά συνέβησαν:

«Ο υπάλληλος του δήμου για λόγους καθαρά ακατανοητους στις 10.00 κ ενώ ήταν γεμάτες οι μπασκετες με παιδια που έπαιζαν κλείδωσε την πόρτα .Το αποτέλεσμα είναι γονείς κ παιδιά να πηδούν καγκελα για να πάρουν ενα νερό να πιουν η απλα για να φυγουν.Ποσο άλλο παραλογισμό θα δούμε σε αυτή την πόλη.Το να βάζεις σε κίνδυνο τους πολίτες υψωνοντας καγκελα ειναι επιεικως παρανοικο.Ίσως εξήγηση δεν πάρουμε αλλά κάποια πράγματα ας τα κάνουμε γνωστά .Ίσως κάποιος αρμόδιος να δείξει φιλότιμο σταματώντας τις αυθαιρεσίες των υπαλλήλων».

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments