....

ΤΖΑΚΡΗ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΈΔΕΣΣΑΣ

EPAL_EDESSAS

 

Ερώτηση της Θ. Τζάκρη στη Βουλή για την κάλυψη των κενών σε εκπαιδευτικό προσωπικό ειδικοτήτων στο ΕΠΑΛ Έδεσσας

Την κάλυψη των κενών σε εκπαιδευτικό προσωπικό στο ΕΠΑΛ Έδεσσας ζήτησε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Θεοδώρα Τζάκρη από τον υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων, με ερώτησή που κατέθεσε στη Βουλή.

Η κ. Τζάκρη στην ερώτησή της τονίζει πως πρόκειται για το μεγαλύτερο αριθμητικά σε σύνολο μαθητών σχολείο του νομού και πως στα τμήματα των Τομέων Υγείας και Γεωπονίας δεν γίνονται μαθήματα ειδικότητας και τα παιδιά χάνουν διδακτικές ώρες την εβδομάδα.-

 

----------

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης της κ. Τζάκρη έχει ως εξής:

 

«Κύριε Υπουργέ,

 

Από την έναρξη της σχολικής χρονιάς έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες και συνεχίζουν να παραμένουν προβλήματα στη λειτουργία σε πολλά σχολεία.

Σοβαρές ελλείψεις συνεχίζουν να υπάρχουν σε εκπαιδευτικό προσωπικό στο ΕΠΑΛ Έδεσσας, το μεγαλύτερο αριθμητικά σε σύνολο μαθητών σχολείο του νομού Πέλλας, με αποτέλεσμα από την αρχή της σχολικής χρονιάς μέχρι σήμερα στα τμήματα των Τομέων Υγείας και Γεωπονίας να μην γίνονται μαθήματα ειδικότητας και τα παιδιά να χάνουν τουλάχιστον 70 διδακτικές ώρες την εβδομάδα.

Για την εύρυθμη λειτουργία του ΕΠΑΛ Έδεσσας, ώστε να μην χάνονται ώρες σημαντικές για τη εκπαίδευση των μαθητών, απαιτείται η άμεση πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού ειδικοτήτων για να καλυφθούν τα κενά.

 

Για τους λόγους αυτούς, ερωτάσθε κ. Υπουργέ:

 

Προτίθεσθε να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να καλυφθούν άμεσα τα κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό ειδικοτήτων στο ΕΠΑΛ Έδεσσας;».-

Σχόλια - Facebook Comments