....

ΟΝΝΕΔ ΠΕΛΛΑΣ: ΗΤΤΑ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ - ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ

onned

 

ΟΝΝΕΔ ΠΕΛΛΑΣ: ΗΤΤΑ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ - ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ

Η επιμονή του βουλευτή της Ν. Δημοκρατίας Διονύση Σταμενίτη  και Γιώργου Καρασμάνη στην ανάδειξη νέου προέδρου στην ΟΝΝΕΔ Πέλλας είχε ως αποτέλεσμα να υποστούν συντριπτική ήττα καθώς δεν εξελέγη το πρόσωπο που επιθυμούσαν. Ο «εκλεκτός» τους πήρε τους μισούς σταυρούς από την άλλη επιλογή. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές οι βουλευτές επέμεναν στην υποψηφιότητα του Μάκη Δημητριάδη από τον Πρ. Ηλία. Έτσι οι άλλες τάσεις, που επιθυμούσαν πρόσωπο κοινής αποδοχής ανασυντάχθηκαν και στήριξαν την υποψηφιότητα του Αποστόλη (Τόλη) Κοσκερίδη, από την Αραβησσό.

Έτσι σύμφωνα με τα αποτελέσματα ψήφισαν 215

 

Έλαβαν ψήφους:

 

Τόλης Κοσκερίδης 138 ψήφους

 

 

Μάκης Δημητριάδης 74 ψήφους

 

Στο μεταξύ ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης των νέων Προέδρων σε 63 Νομαρχιακές Επιτροπές της ΟΝΝΕΔ. Οι εκλογές διεξήχθησαν από τις 10.00 μέχρι τις 18.00 σε εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, με πάνω από 8.500 μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών της ΟΝΝΕΔ να εκλέγουν τους νέους επικεφαλής της Οργάνωσης σε κάθε περιοχή.

 

Έτσι, λαμβάνει υπόσταση η νέα δομή των Περιφερειακών Οργανώσεων δίνοντας τους τη δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά στην κοινωνία, να αφουγκραστούν τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σε τοπικό επίπεδο οι νέοι της περιοχής τους και να παράγουν στοχευμένες προτάσεις για την επίλυσή των προβλημάτων τους.

 

Με το τέλος της εκλογικής διαδικασίας, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης δήλωσε:

 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους απερχόμενους Προέδρους των Νομαρχιακών Επιτροπών για την προσφορά τους στην Οργάνωση τα τελευταία τρία χρονιά και να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους νέους Προέδρους. Αναλαμβάνουν δύσκολο έργο, σε μια κρίσιμη περίοδο για την Πατρίδα. Από αύριο χρειάζεται σκληρή δουλειά, ώστε να αναδείξουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι στην περιοχή τους και να σταθούν έμπρακτα δίπλα τους, προτείνοντας λύσεις σε αυτά.»

Σχόλια - Facebook Comments