......

ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΤΡΟΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ

SALEΤα τελευταία νέα για την ετοιμασία του χιονοδρομικού Καιμακτσαλάν για τη λειτουργία του 2013-2014 εγκυμονούν κινδύνους μη λειτουργίας του.

Το θέμα έχει ως εξής.

Η Τρόικα είχε ζητήσει από την ΤΑΙΠΕΔ μαζί με άλλα ακίνητα του δημοσίου και για το χιονοδρομικό μας να γίνει διεθνής διαγωνισμός.

Όμως το ΤΑΙΠΕΔ δεν προχώρησε σε διεθνή διαγωνισμό επειδή υπήρξε η αλλαγή του προέδρου της με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Έτσι στη συνέχεια παραχώρησε το χιονοδρομικό στην ΕΤΑΔ για την οποία παραχώρηση η Τρόικα είναι αντίθετη για τους δικούς της λόγους.

Όπως γράψαμε και σε προχθεσινή μας ανάρτηση το χιονοδρομικό εκτός από τα λιφτ τα οποία έχουν συντηρηθεί οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις δηλαδή σαλέ κλπ είναι σε άθλια κατάσταση.

Οι κάτοικοι που διαθέτουν επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή και περιμένουν αυτή τη σαιζόν για να πληρώσουν τα χρέη τους στις τράπεζες είναι για άλλη μια φορά ξεκρέμαστοι.

Και ξαναρωτάμε!!! Υπάρχουν βουλευτές που τους ψηφίζουν κάτοικοι του νομού για να ενδιαφερθούν να μην πάνε φυλακή οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται γύρω από το χιονοδρομικό Καιμάκτσαλαν;

Σχόλια - Facebook Comments