......

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΜΤΖΗ;;

TZAMAπίστευτη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ που ισχυρίστηκε ότι παίρνει μόνο 5.450 ευρώ και ότι οι συνάδελφοι του, τα «φέρνουν βόλτα» πολύ δύσκολα οικονομικά.


Ξεπερνάει κάθε όριο προκλητικότητας η δήλωσή του βουλευτή της ΝΔ Ιορδάνη Τζαμτζή ότι οι βουλευτές δυσκολεύονται να τα «φέρουν βόλτα» και μάλιστα όπως χαρακτηριστικά είπε «ορισμένοι ξεραίνουν το σκ...το τους για να ζήσουν». Την ίδια ώρα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι ο ίδιος λαμβάνει «μόνο 5.450 ευρώ το μήνα στο χέρι» και ότι αν είναι να παίρνει 2.000 δεν θέλει να είναι βουλευτής. «Αν είναι να παίρνω 2.000 ευρώ το μήνα δεν θέλω να είμαι βουλευτής... ας γίνουν βουλευτές μόνο οι πλούσιοι» είπε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την οργή του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη ο οποίος υπενθύμισε στον βουλευτή ότι ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού δεν έχει να φάει και ότι είναι τουλάχιστον προκλητικό να διαμαρτύρονται οι βουλευτές για τις αποδοχές τους.

OUTAS_2 Ο κ. Τζαμτζής ισχυρίστηκε ότι οι αποδοχές των ελλήνων βουλευτών έχουν μειωθεί κατά 40% τα τελευταία 3 χρόνια, ενώ για τα προνόμια των φοροαπαλλαγών που αγγίζουν και το 70%, απέφυγε να απαντήσει παρά τις επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου.

Τα παραπάνω τα ξέρετε και τα διαβάσετε όπως και εμείς και ίσως τα είδατε και στην τηλεόραση.

Πάντως η φράση «μόνο 5.450 ευρώ το μήνα στο χέρι» είναι προκλητική από την στιγμή που υπάρχουν άνεργοι, από την στιγμή που οι ελεύθεροι επαγγελματίες πνίγονται γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν το ΤΕΒΕ και το ενοίκιο! Κρίμα κ.Τζαμτζή γιατί μπορεί να είχατε κάποιο πολιτικό μέλλον… Κρίμα!

Σχόλια - Facebook Comments