....

ΕΔΕΣΣΑ: ΖΗΤΗΣΑΝ 20 ΧΙΛ.ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!

Η σπείρα της «απελευθέρωσης».. ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου και μάλιστα

για έναν υποψήφιο βουλευτή. Για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά όμως: σήμερα το μεσημέρι χτύπησε το τηλέφωνο στο σπίτι της μητέρας του υποψήφιου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν.Πέλλας κ.Νάκη Πασχαλίδη. Η κυρία έμαθε δια τηλεφώνου πως ο γιός της τράκαρε με το αυτοκίνητο και μάλιστα χτύπησε ένα μικρό παιδί και για τον λόγο αυτό συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα. Η σπείρα ζήτησε από την ανάστατη μητέρα 20 χιλιάδες ευρώ ώστε να αφεθεί ο κ.Πασχαλίδης ελεύθερος, να πληρωθεί ο δικηγόρος που τάχα ανέλαβε την υπόθεση και όλα τα σχετικά έξοδα. Μάλιστα της είπαν πως θα περνούσαν σε λίγο από το σπίτι της να πάρουν τα λεφτά. Είναι η γνωστή σπείρα που τηλεφωνεί σε ανυποψίαστους ανθρώπους, προτιμούν κυρίως τους ηλικιωμένους, λέγοντας τους παρόμοια ψεύδη.

Για να επιστρέψουμε στην υπόθεση: η μητέρα του κ.Πασχαλίδη Νάκη, αφού έκλεισε το τηλέφωνο, πήγε αναστατωμένη στην γειτόνισσα και της διηγήθηκε τι είχε συμβεί. Στη συνέχεια η γειτόνισσα, τηλεφώνησε στον σύζυγό της, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε την Αστυνομία, ζητώντας να βοηθήσει στην μητέρα του κ.Πασχαλίδη. Η Ασφάλεια άμεσα κινήθηκε και πήγε στο σπίτι της κυρίας Πασχαλίδη και περίμενε τους δράστες. Φυσικά, οι δράστες δεν φάνηκαν!

Το όλο θέμα που θυμίζει σενάριο αμερικάνικης ταινίας δεν είναι καθόλου αστείο. Παρακολουθείται από την Αστυνομία και ευχόμαστε να συλληφθούν οι δράστες.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments