....

ΝΕΚΡΟΣ 21ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΣΕ ΦΩΤΑΓΩΓΟ – ΒΙΝΤΕΟ


Θρήνος και σπαραγμός για τον Ιάσονα Ποπώλη, που  σκοτώθηκε πέφτοντας από ταράτσα – Πως βρέθηκε στο κενό



thrinos-kai-sparagmos-gia-ton-iasona-popoli-poy-skotothike-peftontas-apo-taratsa-pos-vrethike-sto-keno-1244694

Θρήνο και σπαραγμό έχει προκαλέσει στον Βόλο ο θάνατος του Ιάσονα Ποπώλη, σε ηλικία μόλις 21 χρόνων. Ο άτυχος νέος βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από τον φωταγωγό, της πολυκατοικίας στην οδό Ιωλκού με Μαγνήτων. Ο 21χρονος γιος του Αποστόλη Ποπώλη, γνωστού επιχειρηματία στην πόλη του Βόλου, ιδιοκτήτη της «Δωδώνης» και της δικηγόρου Ιωάννας Επιδέξιου, βρήκε ακαριαίο θάνατο από την πτώση, ενώ συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ το άτυχο παιδί μαζί με την παρέα του βρισκόταν στην ταράτσα της πολυκατοικίας και άκουγαν μουσική. Περίοικοι φέρεται να διαμαρτυρήθηκαν, καθώς η ώρα ήταν περασμένη. Τα παιδιά αποφάσισαν να αποχωρήσουν, όμως ο άτυχος 21χρονος την ώρα που έφευγαν φέρεται να πάτησε πάνω σε πλαστικό πλεξιγκλας, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως διασώστες του ΕΚΑΒ όμως δυστυχώς ήταν αργά.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σε κατάσταση σοκ οι γονείς του αδυνατούν να πιστέψουν το κακό που χτύπησε την οικογένεια. Ο 21χρονος ήταν ένα χαρισματικό παιδί. Με ιδιαίτερη αγάπη στον αθλητισμό και τη ζωή. «Ήταν γεμάτος ενέργεια, με ένα χαμόγελο που δεν έσβηνε ποτέ», αναφέρουν άνθρωποι από το κοντινό του περιβάλλον, ανήμποροι να συνειδητοποιήσουν την απώλεια.

Η είδηση του θανάτου του νέου αθλητή και φοιτητή Φυσικής Αγωγής έχει «παγώσει» τον Βόλο.


 

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία ο θάνατος 21χρονου φοιτητή, ο οποίος έπεσε σήμερα τα ξημερώματα σε φωταγωγό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Ιωλκού, στο ύψος της Μαγνήτων.Το περιστατικό σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, στις 4 π.μ. και, όταν ο νεαρός φοιτητής του ΤΕΦΑΑ Αθηνών βρισκόταν στην ταράτσα της πολυκατοικίας μαζί με δύο φίλους του, όταν πάτησε σε τζάμι φωταγωγού, το οποίο υποχώρησε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό και να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε εκτυλίχθηκαν δραματικές σκηνές, καθώς οι γονείς του δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον ξαφνικό χαμό του παιδιού τους.

Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια της πτώσης, έχοντας αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Καθοριστική αναμένεται να είναι η κατάθεση του φίλου που, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν μαζί με τον 21χρονο την ώρα του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεαροί φαίνεται ότι διασκέδαζαν και έκαναν φασαρία ενοχλώντας τη γειτονιά, με αποτέλεσμα να δεχτούν παρατηρήσεις από περίοικους. Οι δύο αποφάσισαν να κατέβουν από τις σκάλες, ενώ ο άτυχος 21χρονος, άγνωστο πως, πάτησε σε τζάμι που κάλυπτε φωταγωγό με αποτέλεσμα αυτό να υποχωρήσει και να χάσει την ζωή του.

 

Βόλος: Νεκρός από πτώση σε φωταγωγό 21χρονος φοιτητής – Υποχώρησε το τζάμι που πάτησε
Βόλος: Νεκρός από πτώση σε φωταγωγό 21χρονος φοιτητής – Υποχώρησε το τζάμι που πάτησε

Ρεπορτάζ: Ελένη Ραυτοπούλου

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments